clubkampioenen loopgroep ag58 gehuldigd

  De leden kunnen gedurende het jaar punten verdienen met hun prestaties op de Coopertest en de afstanden 5 km, 10 km, 15 km, 10 EM, de halve en de hele marathon. Bij de mannen tot 40 jaar ging de titel naar André Brakke. Michiel Huzen was de beste in de categorie mannen 40-50 jaar en Gerard Arends werd kampioen in de categorie mannen 50+. De titel bij de dames tot 40 jaar ging evenals vorig jaar naar Sandra Pasman. Ook Gerda Akkerman prolongeerde haar titel in de categorie dames 40-50 jaar. De titel bij de dames 50+ ging naar Marjan Meijerink. Michiel Huzen en Marjan Meijerink waren de overall-kampioenen en mochten de wisselbeker mee naar huis nemen.

  Ook werden er prijzen uitgereikt aan de winnaars van het Kilometervretersklassement over het jaar 2016. Michiel Huzen liep evenals de voorgaande drie jaren de meeste wedstrijdkilometers in één jaar. Met 649,3 km kwam hij slechts 3,25 km tekort om zijn record van 2013 te verbeteren. Bij de dames had Mieke Sellis voor het derde achtereenvolgende jaar de meeste kilometers op de teller. Zij liep in 59 wedstrijden 478,4 km wedstrijdkilometers en dat was 1,5 km meer dan een jaar eerder.

  In Apeldoorn werd de Midwintermarathon georganiseerd. Voor veel lopers is dit een ideale voorbereiding op de voorjaarsmarathons die gaan komen.
  Theo van der Horn nam deel aan de Asselronde en liep de 25 kilometer in 2.10.17

  De Mini-marathon ging over een afstand van 10 Engelse Mijlen (16,1 km) Rudie Troost liep een tijd van 1.09.40, waarmee hij zijn persoonlijk record met 13.03 minuten verbeterde. Jan Snijder liep 1.18.30, Marjan Meijerink 1.26.52, Corina Vrieling 1.42.13 en Willemien Weits 1.42.14.

  De Acht van Apeldoorn werd gelopen door Angelique Haan. Zij liep de 8 kilometer in een tijd van 48.45 minuten. Jolanda Knol liep 51.31 en Inger Schuurman 51.52 minuten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.