cda blij met geld fiets en voetgangerstunnel n34

  “De wens voor deze onderdoorgang van de N34 leeft al jaren onder de inwoners van Rheezerveen en omgeving. Met deze beslissing door Provinciale Staten wordt de verkeersveiligheid voor voetgangers en fietsers die dagelijks gebruikmaken van de route met een oversteek van de N34 sterk vergroot”, vertelt een tevreden Bart van Moorsel, woordvoerder verkeer en vervoer.

  Eerder stelde PS al ruim 50 miljoen euro beschikbaar om de doorstroming op de weg te verbeteren en om de weg tussen Hardenberg en Witte Paal veiliger te maken voor de gebruikers en voor het kruisende verkeer. Nu is er extra geld beschikbaar gesteld voor een viertal extra maatregelen om de veiligheid verder te vergroten waaronder ook de door het CDA, bij monde van Laura Antuma, zo gewenste fiets- en voetgangerstunnel.

  Het komende halfjaar wordt door de aannemer gewerkt aan het uitwerken van de ontwerpen van de verschillende maatregelen. De verwachting is dat na de zomer in 2017 het werk aan de weg kan beginnen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.