Home / cabaret over de liefde in de stoomfabriek

cabaret over de liefde in de stoomfabriek

Aah, de liefde! Je kijkt in elkaars ogen en je weet; met dit prachtige mens ga ik verder door het leven. En samen kijk je, hand in hand, naar de ondergaande zon. En ze leefden nog lang en gelukkig… Niks daar van! Dan begint het echte werk pas. Je leert elkaars gewoontes, onhebbelijkheden en rare trekjes kennen. Je blijkt een totaal andere smaak te hebben, een andere mening te hebben, je moet om heel verschillende dingen lachen. Dan ben je in een relatie terechtgekomen en dan pas is het serieus geworden. En in zo’n relatie ga je jezelf op een bepaald moment afvragen; zijn wij nu de enige die het zo doen? Die zo met elkaar om gaan? En waarom doen we dat?

Jeroen Stek geeft, samen met Ton Kemp het antwoord op die vraag in de theaterlezing ‘Love alone is not enough’. Relatietherapeut Jeroen Stek deelt op fantastische wijze zijn kennis over relaties. Hierbij maakt hij gebruik van zijn jarenlange ervaring als therapeut en zijn theatertalent. Met compagnon Ton Kemp loodst hij het publiek door het doolhof van emoties die een liefdesrelatie kenmerkt. Een tintelende voorstelling over relaties en een spetterende mix van fun, serieuze informatie, sketches en filmpjes!

De cabaretavond begint om 20.30 uur. Kaarten zijn te bestellen op www.theaterdestoomfabriek.nl

Lees ook

Verhalendragers komen tot leven

DALFSEN/ZWOLLE – In 2020 bestond de internationale beeldenroute ‘Kunstwegen’ 20 jaar. Dat zou gevierd worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.