cabaret over de liefde in de stoomfabriek

  Aah, de liefde! Je kijkt in elkaars ogen en je weet; met dit prachtige mens ga ik verder door het leven. En samen kijk je, hand in hand, naar de ondergaande zon. En ze leefden nog lang en gelukkig… Niks daar van! Dan begint het echte werk pas. Je leert elkaars gewoontes, onhebbelijkheden en rare trekjes kennen. Je blijkt een totaal andere smaak te hebben, een andere mening te hebben, je moet om heel verschillende dingen lachen. Dan ben je in een relatie terechtgekomen en dan pas is het serieus geworden. En in zo’n relatie ga je jezelf op een bepaald moment afvragen; zijn wij nu de enige die het zo doen? Die zo met elkaar om gaan? En waarom doen we dat?

  Jeroen Stek geeft, samen met Ton Kemp het antwoord op die vraag in de theaterlezing ‘Love alone is not enough’. Relatietherapeut Jeroen Stek deelt op fantastische wijze zijn kennis over relaties. Hierbij maakt hij gebruik van zijn jarenlange ervaring als therapeut en zijn theatertalent. Met compagnon Ton Kemp loodst hij het publiek door het doolhof van emoties die een liefdesrelatie kenmerkt. Een tintelende voorstelling over relaties en een spetterende mix van fun, serieuze informatie, sketches en filmpjes!

  De cabaretavond begint om 20.30 uur. Kaarten zijn te bestellen op www.theaterdestoomfabriek.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.