Home / buurtbijeenkomst warmtebeelden polhaar oost

buurtbijeenkomst warmtebeelden polhaar oost

Samen met de werkgroep Bewust Wonen van Groen Gebogen zijn inwoners uit Polhaar-Oost bezig om, samen met hun buurtgenoten, energie (en geld) te besparen. Bij een goed geïsoleerde woning verdwijnt minder warmte en is minder energie nodig om het huis op temperatuur te houden.

In een ongeïsoleerd huis ligt het energieverbruik gemiddeld 80% hoger voor verwarming. Voor een eengezinswoning betekent dit per jaar al gauw een energierekening die zo’n €1.700,- hoger is. Inwoners die willen weten of het isoleren van hun woning ook voor hen interessant is, zijn 2 maart van harte welkom!

Blijf op de hoogte
Inwoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten die hun buurtgenoten organiseren, kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden via www.buurkracht.nl/polhaar-oost. Mail voor vragen aan het buurtteam naar bewustwonen@groengebogen.nl.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.