brons voor mees hulst bij gewestelijk kampioenschap

  De schaatser van de Baanselectie Deventer eindigde achter ploeggenoten Mervin Maatman en Chris Fredriks. Achter Hulst eindigde Niels Meijer uit Zwolle met een negende plaats ook als eerstejaars C in de top tien. Een fraai persoonlijk record van 1:29,61 op de 1000 meter maakt bovendien dat hij zich nu een klasse 1-schaatser mag noemen.

  C1 Daan van de Pol uit Zwartsluis werd veertiende en haalde twee seconden van zijn beste tijd op de 1000 meter af, tot 1:33,03. De vierde C1, Stan Kleinlugtenbeld uit Dalfsen, werd 22ste. Bij de dames C-junioren viel Julia Mulder uit Zwolle helaas op de 500 meter, waarna de vorm er op de 1000 meter toch wel degelijk bleek te zijn. Met 1:41,57 reed Mulder precies vijf seconden sneller dan eind vorig seizoen, wat resulteerde in een zestiende plaats op die afstand.

  Bij de B-junioren bleek weer hoe goed de schaatsers van De Stokvisdennen in deze categorie aan elkaar gewaagd zijn. B2 Maxim van Marle uit Zwolle schaatste een dag voor zijn zestiende verjaardag met twee achtste plaatsen naar een zevende plaats totaal. Vlak achter hem eindigde B1 Sybren Kemper uit Raalte. Hij werd elfde en zevende op de 500 en 1000 meter. B1 Timo van Vilsteren uit Heino eindigde op de 500 met een nieuw pr van 45,45 seconden een plaats boven Kemper, maar kwam met een mindere 1000 meter uiteindelijk op een elfde plaats uit in het eindklassement.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.