boek van de week van bibliotheek ommen in de val

  In een klein stadje in North Carolina heeft  een seriemoordenaar het voorzien op cheerleaders met lang donker haar.  Na de eerste verdwijning is er schrik, als het lichaam gevonden wordt en er al snel een tweede tiener verdwijnt komt de bevolking in een regelrechte nachtmerrie terecht. Plaatselijke rechercheur Steven Thatcher zet alles op alles om de moordenaar te vinden, de geslepen moordenaar is hem echter telkens te glad af. 

  Romance
  Onverwachte hulp krijgt Thatcher van een lerares van  zijn zoon Brad.  Hoewel Brad een goede leerling is, laat hij er het de laatste tijd op school lelijk bij zitten, hij scoort de ene na de andere onvoldoende.  Jenna, zijn docente scheikunde maakt zich grote zorgen, als Brad zo doorgaat heeft hij geen kans meer op een mooie beurs voor een gerenommeerde universiteit. Ze neemt daarom contact op met  Thatcher. Al snel slaat er een vonk over tussen weduwnaar Thatcher en de alleenstaande  Jenna, ze lijken op een mooie romance af te stevenen.  Maar zodra de moordenaar in de gaten krijgt dat Thatcher verliefd is, richt hij zijn pijlen op Jenna.  Is de prille liefde van Steven en Jenna bestand tegen zoveel druk van buitenaf?  Zal Thatcher de moordenaar kunnen ontmaskeren voor Jenna het zoveelste slachtoffer wordt?

  Heftige emoties
  Karen Rose heeft inmiddels een vijftiental boeken op haar naam staan waarvan de meesten in het Nederlands vertaald zijn. ‘In de val’ stamt al uit 2004 maar is pas nu Rose in Nederland steeds bekender en populairder wordt, in het Nederlands verschenen.  Het is een  thriller waarin de romantiek een grote plaats inneemt, de prille liefde en heftige emoties tussen Steven en Jenna wordt breed uitgemeten in deze prettig te lezen en spannende romantische thriller.  Een heerlijk boek om rond Valentijnsdag te lezen.

  Het  boek ‘In de val ‘is aanwezig in Bibliotheek Ommen. Door naar de catalogus te gaan en daar de titel van het boek in te typen kan het boek gereserveerd worden. Daarvoor dient men wel lid te zijn van de bibliotheek. Bel voor meer informatie: 0529-452158 of  ga naar www.bibliotheekommen.nl

   

  Benieuwd naar meer boeken in de rubriek Boek van de Week ga dan naar http://www.boekvandeweek.blogspot.com/

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.