Home / blues rond de open haard in nieuwleusen

blues rond de open haard in nieuwleusen

Vanaf 15.00 zal gitaarvirtuoos Floyd Messina, de Joe Bonamassa van het oosten, helemaal los gaan. Rond de klok van half vijf is het dan tijd voor de heren van Bacon Fat Luis om plaats te nemen rond de open haard. Met hun drumkist en cigar box guitar gaan zij zorgen voor een prachtige afsluiting van de reeks live concerten van Route 728 live.

Volop regionale bluesmuziek aanstaande zondagmiddag vanaf 15.00 uur bij de Deel in Nieuwleusen.Deze middag wordt opgenomen voor Route728 Goes Live en wordt later uitgezonden op Vechtdal FM en VechtdalLeeft TV. De entree is gratis, dus kom op tijd voor een leuke middag blues  en rock rond de open haard.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.