Home / bewonersavond projecten ruimte voor de vecht in hardenberg en ommen

bewonersavond projecten ruimte voor de vecht in hardenberg en ommen

Er wordt gewerkt aan veel projecten bij de Vecht. Waterveiligheid heeft daarin een belangrijke rol en ook een deel van het gebied Hardenberg- Ommen is aangewezen als Natura 2000 gebied. Daarnaast zijn er diverse regels, wetten en programma’s die invloed hebben op de projecten en hoe het gebied er straks uit zal zien. De partners die bij de projecten betrokken zijn vertellen meer hierover en willen graag ook in gesprek met de omgeving om uit te leggen hoe bepaalde keuzes tot stand komen.

Sinds december is ook een nieuw platform live. Een platform dat informatie deelt over de projecten bij de Vecht in het gebied Hardenberg-Ommen. Maar op het platform zijn ook leuke weetjes en mooie foto’s en verhalen van inwoners te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich registreren door hun e-mailadres achter te laten en thema’s aan te kruisen waarin zij geïnteresseerd zijn. Vervolgens krijgen ze informatie die voor hen interessant is. De bewonersavond zal op 1 maart starten met een inloop om 19.30. Om 20.00 is er een korte presentatie en daarna is er een informatiemarkt. De avond zal plaatsvinden in het LOC aan de Parkweg 1a7 in Hardenberg.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de projecten in het gebied Hardenberg-Ommen? Ga dan naar de website en maak een profiel aan.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.