Home / aftrap collecteweek amnesty international

aftrap collecteweek amnesty international

De opvang van vluchtelingen in Europa heeft de laatste jaren voor veel politieke opschudding gezorgd. In het voorjaar van 2016 heeft Amnesty met een petitie nog aandacht gevraagd voor de mensenrechtensituatie van deze vluchtelingen. Mr. John Bouwman zal over dit vraagstuk vertellen vanuit zijn jarenlange ervaring als vreemdelingenrechter bij de rechtbank in Zwolle.   Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen.  Plaats: De Stoomfabriek. Aanvang: 20.00

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.