aftrap actie stempel shoppen in nieuwleusen

  Het is de eerste actie onder het motto ‘Actief Nieuwleusen’ na het samengaan van de activiteitencommissies met de ondernemersvereniging (OVN). De OVN wil graag duidelijk maken dat Nieuwleusen een groot en uniek winkelaanbod heeft en ook heel veel actieve ondernemers zonder winkel in het dorp heeft.

  Mensen die hun boodschappen doen in het dorp, naar de kapper gaan, of bijvoorbeeld hun voeten laten verzorgen, krijgen bij een aankoop een stempel op een stempelkaart. De volle kaart (met 6 stempels van 6 aankopen bij 6 verschillende winkels) kan je inleveren bij een deelnemende winkel/ondernemer en dan maak je als klant klant kans op leuke prijzen. Niet alleen zijn er ruim 50 prijzen ter waarde van 50 euro te verdienen (elke deelnemer stelt een prijs beschikbaar) uiteindelijk dingen alle volle stempelkaarten mee naar de hoofdprijs, de Stedentrip.

  De hoofdprijs is een vierdaagse Stedentrip ter waarde van 500 euro. Als sponsor geeft Effe Weg de klanten de vrije keuze van vertrek, mits het maar voor 31 december 2017 is. De steden waaruit je kunt kiezen zijn prachtig; Parijs, Berlijn, Londen of Praag. Bij de prijs zitten reserveringskosten en alle boekbare opties. De reis is aangemeld bij het calamiteitenfonds. De winnaar van de hoofdprijs wordt maandag 13 februari getrokken uit alle volle spaarkaarten.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.