Home / acovanelderen atleten scoren op valentijnscross

acovanelderen atleten scoren op valentijnscross

Op het glibberige parcours bij het Lageveld liep Wilco Mars op zijn 10 km net naast het podium, hij finishte als 4e in 48.50. Bij de 5000m legde ACO Van Elderen beslag op 2x een 2e plaats en 1x een 3e plaats. Danny Koppelman en Hilco Huisjes moesten Sep Wiggemans voor laten gaan en pakten knap de tweede en derde plaats in resp. 19.26 (Danny) en 20.07 (Hilco). Bij de dames passeerde Aline Kootstra de finish ook als 2e in 23.19.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.