Home / aco spreekt een woordje mee op nk masters

aco spreekt een woordje mee op nk masters

Door Willem Lampe

Yvonne Meijer pakte de dubbel op haar 3000 en de 800 meter. Vrijdag haalde de atlete flink uit, moest alleen op kop de wedstrijd maken en kwam als winnares over de finish in 10.48.07 minuten. Zaterdag behaalde Yvonne wederom de eerste plaats op de 800 meter in een rappe tijd van 2.27.48 minuten.

Tim van de Monde zijn 400 meter serie op vrijdag en een paar uur later de finale, na zijn sterke serieoptreden en een tijd van 55.33 seconden. In de finale was hij nog sterker en sneller en liet de chronometer stoppen bij 54.85 seconden. Dat betekende naast de nationale bronzen een clubrecord.  

Bij de 200 meter kwam Tim goed door bij de series in 24.78 seconden. In de finale, die echt super hard ging, eindigde hij op de zesde plaats in een nieuw persoonlijk record van 24.74 seconden. Daarmee veegde hij en passant het oude clubrecord uit de boeken.

Zondag was het de beurt aan Hilco Huisjes. Op zijn 1500 meter startte voortvarend, kon mee met de kopgroep en wist in de laatste twee ronden goed door te pakken. Hij finishte als tweede in een nieuw clubrecord van 4.15.01 minuten.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.