zo presteerden de turnsters van energy ommen

  In de eerste ronde kwamen de pupil 1 D1 Kemi Fuykkink en Alana Boschman in actie. De turnsters lieten zien dat ze hard getraind hadden voor deze wedstrijd. Voor Alana was het haar eerste wedstrijd en ze liet mooie oefeningen zien, helaas behaalde ze niet genoeg punten om direct door te gaan naar de finale. Kemi behaalde net iets meer punten en werd zevende. Dit was genoeg voor een finale plaats.

  In de derde ronde was junior Chantal Kremer aan de beurt. Met een vijfde score op sprong werd ze knap elfde in het eindklassement. Dit betekent ook voor haar een finale plaats.

  In de laatste wedstrijdronde turnden onze pupil 2 D1 Aimy de Greeff en Senior Marieke Beniers. Aimy turnde een keurige eerste wedstrijd in de vierde divisie. Helaas kwam ze nog te kort om direct door te gaan naar de finale. Marieke liet met een strakke sprong zien dat ze op dit onderdeel de beste was. Helaas behaalde ze op de andere toestellen ook niet genoeg punten om zich direct te plaatsen.

  De Play off zal plaats vinden op 4 maart in Rijssen en de finale op 25 maart in Hengelo. We kijken terug op een geslaagde wedstrijddag voor Energy Ommen!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.