Home / wie wordt voorleeskampioen in ommen

wie wordt voorleeskampioen in ommen

Jury
Een deskundige jury bestaande uit Ank Kloosterman, Madeleine Schutte en Hans Voskamp gaat het oordeel vellen. Daarbij letten ze onder andere op tekstbegrip, tempo, duidelijkheid en contact met het publiek. Elk van de twee rondes levert een winnaar op voor de regioronde die op donderdag 9 maart in de Carrousel in Ommen plaats zal vinden.

Waarom de Nationale Voorleeswedstrijd?
De Nationale Voorleeswedstrijd motiveert kinderen om te lezen en wakkert hun enthousiasme voor boeken aan. Kinderen leren veel van elkaar tijdens de voorleeswedstrijd. Het wedstrijdelement helpt daarbij een handje. Het mooie kinderboekenaanbod om uit te kiezen, het grote aantal deelnemers, de plezierige spanning, de enthousiaste supporters en de media-aandacht maken de wedstrijd onvergetelijk voor leerlingen. En is het niet fantastisch als je je, als leerling uit groep zeven of acht, schoolkampioen mag noemen en daarna verder mag in je regio en wellicht in de provinciale finale komt te staan?

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.