wensstichting brengt licht in kinderboerderij ommen

  De officiële overhandiging vond gisteren plaats tijdens de opening van de nieuwe Kinderboerderij.

  De Wensstichting Vechtdal is een initiatief van de Juniorkamer Vechtdal. De stichting zet zich in de regio Vechtdal in om maatschappelijk verantwoorde projecten te verwezenlijken. Jaarlijks worden één of meerdere projecten door de Wensstichting gekozen en gesteund. Deze keer koos de stichting voor de Kinderboerderij in Ommen.

  De Wensstichting is samen met leverancier Kosse in Slagharen en met de Kinderboerderij om de tafel gegaan om voor elke ruimte de geschikte armaturen uit te zoeken. Het resultaat mag er zijn, alle verlichting is eind vorig jaar geïnstalleerd en aangesloten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.