verdachten babbeltrucs ommen aangehouden

  Een 96-jarige vrouw uit Steenwijk werd maandag slachtoffer van een babbeltruc. Een man belde bij de vrouw aan en deed zich voor als meteropnemer. Nadat hij weg was, bleken er allerlei spullen te zijn verdwenen, waaronder sieraden.

  Buurtbewoners hadden een onbekende auto zien staan en vertrouwden het niet. Ze noteerden het kenteken. Een aantal getuigen hebben gezien dat een man de woning van de vrouw verliet. Ze gaven het kenteken en het signalement door aan de politie.

  Ommen
  Verder onderzoek leidde naar de mannen uit Groningen. Vermoedelijk zijn ze ook betrokken geweest bij babbeltrucs in Ommen, Noord-Nederland en Flevoland.

  Het gaat, op dit moment, in totaal om acht babbeltrucs. In alle gevallen werden bejaarde mensen benadeeld doordat een man zich voordeed als medewerker van een elektriciteitsmaatschappij of het waterschap.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.