Home / vechtdal krijgt eigen trailrun

vechtdal krijgt eigen trailrun

Trailrunning is populair vanwege de combinatie van sport en natuur. “Het Vechtdal biedt daarvoor volop mogelijkheden”, aldus de organisatie. “Respect voor de natuur staat hoog op de agenda. Zo is het maximum aantal deelnemers gesteld op vijfhonderd. Tevens wordt een donatie gedaan aan SupportForNature waarmee lokale natuurprojecten financieel worden ondersteund.”

Route
De VechtdalTrail wordt georganiseerd in samenwerking met Atletiek vereniging ACO van Elderen. Vanaf sportpark Westbroek in Ommen loopt de langste route door Arriën en Stegeren richting Junne, Beerze en weer terug.

De routes gaan hoofdzakelijk over onverharde paden, zandgronden en bospaden. De route van 17 kilometer is geschikt voor diegenen die al regelmatig hardlopen en kennis willen maken met trailrunning. Voor de doorgewinterde loopfanaten geven de andere twee afstanden nog meer afwisseling en volop uitdaging in een prachtige omgeving.

De inschrijving voor de VechtdalTrail is nu geopend. Meer info over de VechtdalTrail is te vinden op www.vechtdaltrail.nl

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.