Home / uit hei en dennen commerciele tv programmas

uit hei en dennen commerciele tv programmas

Ja, het wordt gevaarlijk, want de top vanuit de schaduwkant is nimmer succesvol beklommen. Ze zijn al een flink eind op weg als wij ze gaan volgen. Ja, een vlak stuk zonder inspanning is de moeite niet waard. O jee, daar klimmen ze via touwen, pikhouwelen en bespijkerd schoeisel een nauwelijks te bedwingen stuk berg. Hé, daar is hun nachtkamp en wie zijn daar al lang? Ja. De sherpa’s, die niet zijn  gevolgd, hoewel zij met paardjes, tentjes, voedsel, drank en kacheltjes ook omhoog moeten. Ja hoor eens, dat is hun beroep. De bergbeklimmers komen na dagen heelhuids aan op de top, nou ja, in ieder geval twee, de andere drie zijn met een helikopter opgehaald wegens luchtziekte en afstervende tenen. De filmer met z’n filmequipment op z’n rug loopt het zelfde stuk. Hoe hij het flikt is niet relevant. 

Neem het programma van dr Phil, de overschatte kwal die families bij elkaar brengt. We krijgen beelden te zien van scheld en ruziepartijen, waarbij meestal een schoonmoeder de oorzaak is. O, zij heeft het zo goed voor met dochter, die  weliswaar twee minnaars heeft en haar kinderen verwaarloost, maar dat komt door die ellendeling van een ex man. Wij krijgen wat voorgeprogrammeerde ellende te zien en dan komt Phil met z’n vileine kop ons in kindertaal vertellen wat zich allemaal afspeelt. In het publiek zitten wat ingewijde experts die bij voorbaat hun plan al hebben getrokken. De ex man komt via een satelliet zender vanuit de gevangenis aan het woord. Nee, hij heeft z’n ex vrouw niet heel hard geslagen zodat ze nu in een rolstoel zit. Allemaal onzin om hem veroordeeld te krijgen. Phil deelt regelmatig papieren zakdoekjes uit aan schreiende sukkels.

Bruid zoekt jurk. Homo winkelier met sneeuwwitte tanden trippelt af op de 200 kg wegende bruid. Het moet een strakke strapless witte japon met lage rug worden. Lukt dat? Nee, maar ze wil hem toch! Moeder en schoonmoeder van de bruid ondersteunen haar wens.  De jurk wordt gemaakt in XXXXXLLLLL formaat. Bruidegom snikt “dat had je nou niet moeten doen”. 

Mooie tv momenten, of niet?

Antoinette

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.