twee lintjes maken opening kinderboerij ommen extra speciaal

  Egbert Meilink is sinds 1992 verbonden aan de Kinderboerderij in Ommen. Hij zorgde voor de oprichting. Naast zijn drukke baan is hij betrokken geweest bij het ontwerpen, aanvragen van vergunningen en de bouw van de nieuwe kinderboerderij. In zijn vrije tijd heeft hij ook mee helpen bouwen aan het nieuwe onderkomen.

  Levenswerk
  Sinds 2013 is Meilink voorzitter. Daarnaast is hij zorgvrijwilliger, lid van de Sponsorgroep, onderhandelaar en klusjesman. De kinderboerderij is zijn levenswerk.

  Gé Hoogma-Visser begin in 1998 als voorzitter van de Dierenbescherming Ommen, welke ze vervolgens succesvol liet fuseren met Hardenberg, Dalfsen, Spahorst en Zwolle tot de afdeling Vechtdal. Ze bleef voorzitter en realiseerde in 2009 een nieuwe dierenopvang en later ook de dierenambulancedienst. Vervolgens fuseerde de afdeling Vechtdal met Steenwijkerland, waarna Gé in mei 2010 haar vijrwilligerswerkzaamheden voor de Dierenbescherming beëindigde.

  Kinderboerderij
  Gezien haar jarenlange bestuurlijke ervaring werd Hoogma-Visser in 2012 gevraagd als adviseur-lid van het bestuur van de Kinderboerderij Ommen. Hoewel de gemeente de bouwkosten voor de nieuwe kinderboerderij voor haar rekening neemt, moest de boerderij namelijk zelf de inrichtingskosten opbrengen.

  Hoogma-Visser richtte met succes een sponsorgroep op en wist in enkele maanden 50.000 euro aan sponsorgeld te verwerven voor het nieuwe onderkomen. Haar doortastendheid, daadkracht en vasthoudendheid zijn belangrijk gebleken in vele situaties.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.