Home / trainer andries lindeboom keert terug bij dalfsen 2

trainer andries lindeboom keert terug bij dalfsen 2

“Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan bij SV Dalfsen”, reageert Lindeboom op zijn aanstelling. “Toen ik twee jaar geleden vertrok, had ik niet verwacht zo snel terug te keren. Met veel plezier ben ik hier altijd trainer geweest. Toen de functie bij Dalfsen 2 vrij kwam, besloot ik contact op te nemen. Ik kijk uit naar het werken met een jonge groep en de samenwerking met Jacob Grooten, de trainer van het eerste elftal.”

Lindeboom is een zeer goede bekende binnen SV Dalfsen. Jarenlang was hij een gewaardeerde kracht op het middenveld van Dalfsen 1, waar hij tevens enkele seizoenen de aanvoerdersband droeg. Na zijn carrière op het veld begon Lindeboom in 2010 als trainer bij Dalfsen 2. In zijn eerste seizoen promoveerde hij direct naar de reserve 3e klasse, waar hij van het tweede selectieteam een stabiele subtopper maakte. In de zomer van 2015 droeg hij het stokje over aan Sander Volkerink, om een jaar later bij Hoonhorst te beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer.

In de afgelopen jaren slaagde Volkerink erin om met Dalfsen 2 opnieuw te promoveren, ditmaal naar de reserve 2e klasse. Overtuigend haalde de ploeg in 2016 het kampioenschap binnen. Dalfsen 2 staat momenteel negende in die competitie en gaat er in de tweede seizoenshelft alles aan doen om zich te handhaven. SV Dalfsen bedankt Sander voor zijn bewezen diensten en wenst hem veel succes bij OZC.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.