Home / topsport for life krijgt 1500 euro van station tot station loop

topsport for life krijgt 1500 euro van station tot station loop

Samen met winnares 2016, Jacqueline Rustidge, reikte voorzitter Bernhard Kootstra de cheque uit. Deze kwam tot stand doordat elke deelnemer automatisch één euro aan het goede doel doneerde.

Komende editie
Voor het tweede lustrum op 31 mei 2017 blijft het recept van de Stationloop vertrouwd: in de trein van Dalfsen naar Ommen en van daaruit hardlopen terug. Nieuw is straks alleen een feesttent waar de deelnemers na afloop een drankje kunnen nuttigen. En wellicht gaan de beentjes daar nog eens extra van de vloer dankzij een stukje live rock ’n roll. Daarnaast wordt voor deze speciale editie een harde kern van 32 lopers, die alle 9 keren heeft meegedaan, uitgenodigd.

De inschrijving voor het hardloopevenement gaat op 1 februari om 18:00 uur open. De organisatie stelt nu ook weer 1500 startbewijzen beschikbaar. Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl op via een inschrijfbutton op de website van Station tot Station Loop.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.