Home / theatervoorstelling de kleine walvis bij boekstartcafe ommen

theatervoorstelling de kleine walvis bij boekstartcafe ommen

De voorstelling sluit aan bij het thema van de Nationale Voorleesdagen die later in de maand van start gaan. De voorstelling begint om 10.00 uur, de toegang is gratis. Gratis kaarten zijn elke werkdag vanaf 14.00 uur af te halen bij de klantenservice van Bibliotheek (op zaterdag 10.00 – 12.00 uur), reserveren voor deze voorstelling kan via de website www.bibliotheekommen.nl.

Het verhaal
Boy woont met zijn vader en hun zes katten aan zee. Zijn vader is visser en de hele dag van huis. Op een dag vindt Boy een kleine walvis en hij neemt het dier mee naar huis. Maar een walvis kan toch niet in een badkuip wonen? Renate Moespot heeft van het boek geschreven en geïllustreerd door Benjie Davies een tedere en poëtische peutervoorstelling gemaakt. 

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.