Home / sv dalfsen luidt jubileumjaar in met nieuwjaarsreceptie

sv dalfsen luidt jubileumjaar in met nieuwjaarsreceptie

Het nieuwe jaar begint sportief, want vanaf 12.00 uur is er voor de senioren en junioren een rommeltoernooi. De pupillen zijn uiteraard ook welkom om onderling een balletje trappen. Na afloop van het rommeltoernooi verplaatst het programma zich naar de kantine van SV Dalfsen.

Vanaf 13.30 uur start de nieuwjaarsreceptie met de prijsuitreiking van de Grote Clubactie. Daarna neemt de interim-voorzitter het woord en vervolgens presenteert de jubileumcommissie het speciale logo, ter ere van het 75-jarig bestaan. Ook het complete programma van het jubileumjaar, met alle activiteiten die in 2017 plaatsvinden bij SV Dalfsen, wordt bekendgemaakt.

De presentatie van de Club van 75 loopt feilloos over in de presentatie van het jubileummagazine ‘SV Dalfsen 75 jaar’. Dit boekwerk van 64 pagina’s is gratis verkrijgbaar en in ruime aantallen aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie. De laatste uurtjes van de nieuwjaarsreceptie staan in het teken van muziek en vooral veel gezelligheid. SV Dalfsen hoopt je zondag te verwelkomen op Sportpark Gerner!

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.