succesvolle week pc nieuwleusen

  Kirsten Bouwhuis heeft met haar pony L’Esperanza in Den Ham op 21 januari in de klasse BB/E een 1e plaats behaald. Liza Haddocks met Wildzang’s High werd 1e in het Progressief klasse  L-B. Daarnaast won ze ook nog een vijfde prijs met haar pony Myrona i.

  Tijdens Klein Oever is ook Pien de Boer gestart met haar pony Orchid’s Sharla in de klasse L D. met 2 mooie rondjes en een 6e en een 10e plaats had zij zich geplaatst voor de finale In de finale waar de kinderen zich mooi mochten verkleden had ze als Pipi Langkous helaas gelijk een fout op hindernis 1maar toch nog een mooie 11e plaats.  Zaterdag heeft Pien ook meegedaan aan de Kring Kampioenschappen dressuur  met Moonlight en wonnen zij de titel Kring Kampioen in de klasse BC en mag ze meerijden op de regio kampioenschappen in Bathmen op 18 februari.

  Daphne van de Berg is op dinsdag naar Dalerveen geweest met haar pony Dazzle en behaalde ze een mooie eerste prijs met 76.5 stijlpunten in het B springen

  Haar jongere zusje Rosalie heeft het ook goed gedaan en werd maar liefst 2 maal 2e in de klasse B1 met haar top pony Madlock in Steenwijk.

  Op zondag is Mel van der Kamp naar Heeten geweest en heeft hij met zijn pony Sophie de klasse B-C springen gewonnen met 74 stijlpunten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.