Home / stichting station tot station loop reikt 1500 euro uit aan stichting topsport for life

stichting station tot station loop reikt 1500 euro uit aan stichting topsport for life

Elke deelnemer aan het evenement doneert automatisch één euro aan een goed doel. De cheque kwam goed terecht bij stichting Topsport for Life: het geld gaat naar (ernstig) zieke medemensen die dankzij een sport gerelateerd uitje even de sleur van het patiënt-zijn kunnen doorbreken.

10e editie
Voor het tweede lustrum op 31 mei 2017 blijft het recept van de Stationloop vertrouwd: in de trein van Dalfsen naar Ommen en van daaruit hardlopen terug. Nieuw is straks alleen een feesttent waar de deelnemers na afloop een drankje kunnen nuttigen. En wellicht gaan de beentjes daar nog eens extra van de vloer dankzij een stukje live rock ’n roll. Daarnaast wordt voor deze speciale editie een harde kern van 32 lopers, die alle 9 keren heeft meegedaan, uitgenodigd.

Inschrijving
De inschrijving voor het hardloopevenement gaat op 1 februari om 18:00 uur open. De organisatie stelt nu ook weer 1500 startbewijzen beschikbaar. Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl op via een inschrijfbutton op de website van Station tot Station Loop.

Met dank voor de foto van good old Johan Bokma.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.