Home / stefan westenbroek tweede bij koninklijke thialf jeugdwedstrijd

stefan westenbroek tweede bij koninklijke thialf jeugdwedstrijd

Bij deze wedstrijd voor C- en B-junioren doet elk jaar een groot deel van de Nederlandse top mee, zo ook dit jaar. De nummers een, twee en drie van de Nederlandse ranglijst op de combinatie 500 en 1000 meter bij de C-junioren eindigde ook hier op het podium, al moest Westenbroek dit keer mede-Overijsselaar Sebas Diniz voor laten gaan.

Diniz won beide afstanden, Stokvisdennenrijder Westenbroek won twee keer zilver en Jarle Gerrits van gewest Noord-Brabant, Limburg en Zeeland werd derde en vierde.

Geen perfecte omstandigheden voor supersnelle tijden in Thialf en Westenbroeks tijden kwamen met 38,51 seconden en 1:17,50 dan ook iets boven zijn persoonlijke records uit.

Mees Hulst
C1 Mees Hulst (foto onder) uit Dalfsen, net als Westenbroek en Diniz trainend bij de Overijsselse selectie, werd met 41,54 en 1:23,57 25e en 28e van de 39 deelnemers, maar ook zesde en zevende bij de eerstejaars C. Hij reed vorig jaar als A-pupil al clubrecords van zijn oudere ploeggenoot uit de boeken en ligt dus goed op schema om volgend jaar hoog te eindigen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.