Home / sports4kids ook in dalfsen weer van start

sports4kids ook in dalfsen weer van start

In totaal kan gekozen worden uit twaalf verschillende sporten. Samen met leeftijdsgenootjes een partij hockeyen, de ippon aanleren met judo, je tegenstander helemaal zoek spelen met badminton, met jouw team de Champions League voor kids winnen, basketbaltrucjes leren of jullie team voor het trefbal toernooi voorbereiden! Het kan allemaal via Sports4Kids.

Kosten
De kosten van de lessen worden bewust laag gehouden en variëren van één tot drie euro per les. Om bewegen na schooltijd te stimuleren mogen kinderen die zich opgeven voor vier of meer sporten, deze gratis volgen bij Sports4Kids! Kinderen uit het jeugdsportfonds mogen gratis deelnemen.

Weinig reden om niet mee te doen
Natuurlijk is bewegen gezond. Het zorgt niet alleen voor een actieve leefstijl en een goede motorische ontwikkeling, maar het zorgt ook voor een fysieke (en mentale) weerstand. Ten slotte leren kinderen sociale eigenschappen ontwikkelen door met andere kinderen te bewegen. Kortom, er blijven weinig goede redenen over om niet mee te doen.

Aanmelden
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en is je interesse gewerkt? Kijk op het sportprogramma in de digitale folder via www.dalfsendoet.nl en meld je aan door een mail met naam, leeftijd en activiteit te sturen naar beweegteam@smon.nl

Lees ook

Hoe verder met het amateurvoetbal?

DALFSEN/OMMEN – Na de recentelijke verlenging van de lockdown vraagt menigeen zich af hoe nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.