snertloop en nieuwjaarsreceptie bij ovc 21

  Vanaf 11.00 uur verzamelen de leden zich in clubhuis De Spil. Na de koffie of het flesje prik gaan om 12.00 uur pupillen, junioren en senioren van start voor een verfrissende trimloop, welke voert vanaf sportpark Westbroek via het bos en weer terug.

  Het startschot wordt dit jaar gelost door Lid van Verdienste, Peter Kramer. De kleintjes (kabouters, mini’s en F pupillen) lopen 1,2 kilometer en ouders zijn van harte welkom om mee te draven. Voor de oudere jeugd en de senioren is het rondje vastgelegd op 2,5 kilometer.

  Eenmaal terug en fris gedoucht wacht een heerlijke kom goedgevulde snert, al dertig jaar lang met zorg en liefde bereidt door zus en broer Miny en Jan-Henk Pasman. En voor wie deze lekkernij versmaadt is er een bakje patat of een broodje kroket.

  De snertloop wordt in de middaguren gevolgd door de nieuwjaarsreceptie. In deze bijeenkomst is er voor leden, donateurs en supporters de gelegenheid om te proosten op een sportief en gezond 2017.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.