Home / smon welzijn verbindt jong en oud met project mengelmoes

smon welzijn verbindt jong en oud met project mengelmoes

Leerlingen van het Agnieten college in Nieuwleusen gaan tijdens de les van KWT (Keuze Werk Tijd), iedere woensdag met de ouderen opstap. Het doel? Jongeren begrijpen de ouderen beter; en de ouderen de jongeren. Ze nemen een kijkje in elkaars leefwereld.

Wat doen jongeren vandaag de dag? Ouderen gaan dit ondervinden door bijvoorbeeld Pokémon te vangen, vloggen en taal van tegenwoordig. Maar ook zullen de jongeren ondervinden wat de ouderen vandaag de dag doen, want ook die zitten vaak niet stil. Van Koersbal tot rummikub en oudhollandse lekkernijen, ze maken het allemaal mee.

Voor het project is SMON Welzijn opzoek naar ouderen die het leuk vinden om mee te doen met dit unieke project. Het zal in februari van start gaan en is c.a. 8 weken; iedere woensdag ochtend. Voor vragen, opgave of meer informatie kun je bellen naar: 06 54 32 04 08 of mailen naar: emmelie@smon.nl.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.