schoolhockey in dalfsen valt in de smaak

  Verschillende sporten mogen op de gymnastiekuren van de scholen komen laten zien wat hun sport eigenlijk inhoudt.

  Afgelopen week was hockey aan de beurt. Voor de groepen 3 en 4 kwamen namens de hockeyclub Angela, Lydia, Caroline en Willeke met hockeymaterialen naar de Trefkoele, de Potstal, de Wiekelaar. Dit jaar aangevuld met stagiaires Stein en Marloes. Bij de meeste klassen was het een feest om de kinderen te laten ervaren wat zij met stick en bal kunnen doen. Zij waren reuze enthousiast. Aan het eind van de les op donderdag was er een verrassing voor Willeke. Zij mocht een bouquet bloemen in ontvangst nemen uit handen van William, namens het Beweegteam, omdat zij het schoolhockey al 15 jaar doet.

  Na afloop kregen de kinderen een brief mee waarin staat wat zij gedaan hebben en een uitnodiging om op dinsdag 7 maart naar het hockeyveld aan de Gerner Es te komen. Om 17.00 uur krijgen zij dan eerst wat oefeningen in spelvorm, waarna enkele partijtjes worden gespeeld. Ouders en verzorgers mogen ook komen kijken en voor hen staat een kopje koffie of thee klaar. De kinderen komen dan in makkelijk zittende kleding en sportschoenen met wat profiel. De club zorgt voor sticks en ander hockeymateriaal. Wel graag even opgeven, dan weten we hoeveel kinderen er komen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.