schietsport vereniging nieuwleusen huldigt jubilaris mutsters

  De voorzitter Dick van Berkum kon de volgende prijzen uitreiken: Kampioen LG-C-klasse: Jans Keizer met 319,01 punten, B-klasse: Eddie Brinkman met 346,87 punten, A-klasse: Marinus Blok met 369,67 punten. LP-C-klasse: Maarten Westerhof met 316,50 punten, A-klasse K. Vonder met 350,78 punten en de H-klasse Jan Kragt met 357,26 punten. Albert Meijer trofee: Maarten Westerhof met 30 pluspunten. Ben Mulder 50+ trofee : Jans Keizer. Deze trofee is voor de schutter met de meeste pluspunten ten opzichte van het voorgaande jaar.

  Ook werd een clubkampioen Kruisboog gehuldigd. De kampioen is Dick van Berkum. Verder werd in deze vergadering ook het zakelijke gedeelte afgewerkt. Schiet technisch gezien zijn er weer aansprekende resultaten geboekt. Dit is mede te danken aan de aandacht van enkele seniorschutters die de diverse (jeugd)schutters ondersteunde met tips en trucs.

  Verder kon de wedstrijdsecretaris weer melden dat de inschrijving voor het recreatietoernooi weer is geopend en men kan zich via het formulier op de internet site www.schietsportnieuwleusen.nl aanmelden. Ook het kruisboogschieten wordt dit jaar weer in competitie verband voortgezet. Een ieder die mee wil doen kan vrijblijvend eens mee schieten op de Maandagavond vanaf 19.30 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.