schaatsers stokvisdennen winnen perplex jeugdtoernooi

  Behalve voor dit clubteam kwamen er uit de grote groep pupillen die de club rijk is ook nog vier schaatsers uit voor de gemengde teams Deventer 1 en Deventer 2, en met succes; team 1 behaalde het zilver.

  Voor de Stokvisdennen behaalde Britt Bijker uit Vinkenbuurt brons bij de B-pupillen met twee derde plaatsen en een pr van 34,18 op de 300 meter. Jari Westera reed naar een vijfde plaats met pr’s 35,99 op de 300 en 1:01,00 op de 500 meter. Donald Stappenbelt schaatste naar het zilver bij de A-pupillen met een eerste plaats op de 1000 meter en een derde op de 500. Bo Meijer uit Zwolle werd vierde met twee vierde plaatsen. Goud voor Mees Hulst bij de C-junioren met twee eerste plaatsen op de 500 en 1000 meter, Ilse Hofstee werd hier zevende met een pr op de 500 van 55,02.

  Het Stokvisdennenteam won daarnaast ook de estafette. Voor team 1 was er goud voor Niels Wennemars met op de 300 en 500 meter twee eerste plaatsen en persoonlijke records van 33,53 en 54,98. Thom van de Pol uit Zwartsluis mocht samen met Donald het podium bij de A-pupillen betreden voor het brons. Hij reed een pr van 1:46,12 op de 1000, goed voor de derde plaats op deze afstand, en werd tweede op de 500. Voor team 2 van Deventer reed A-pupil Mendy Pasman uit Vinkenbuurt een pr op de 1000 met 2:02,16 en eindigde als achtste, Stan Kleinlugtenbeld scoorde drie keer een vier achter zijn naam.

  Een mooie schaatsavond weer dus voor deze rijders, die gecoacht werden door Pieter van Savoyen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.