Home / ria mutters van pvdd dalfsen ernstig bedreigd

ria mutters van pvdd dalfsen ernstig bedreigd

“Ik ben vrijwilligster in dorp Dalfsen maar voor de kerst (2016) kreeg ik ‘mijn’ zesde dreigbrief thuisgestuurd. In 2015 ben ik op een intimiderende manier bejegend door boeren! Dat was bij een demonstratie door de Partij voor de dieren tegen CO-vergister bij de heer Huisman in Dalfsen. Direct na de demonstratie hebben ik en mijn gezin de eerste dreigbrief ontvangen, met als afzender ‘agrariërs uit Dalfsen’”, laat Mutter via Facebook weten. 

Bedreiging van ‘Agrarische Jongeren Dalfsen’
Eén actie of beweging in Dalfsen en jullie worden de grens overgezet bij Scheveningen, gedumpt op de bodem van de vecht en eventueel opgesloten in de dierentuin. Zo luidt het begin van één van de dreigbrieven. “Wij zijn hardwerkende mensen en laten ons niet kapot maken door jullie bedriegers en nietsnutten in deze maatschapij. Wij zullen jullie dan je leven lang blijven achtervolgen. Het is misschien beter om te verhuizen. Namens circa 100 sabbelende agrarische jongeren in Dalfsen en omstreken.”

De bedreiger gaat verder: “De verkiezing komen er weer aan, laatste waarschuwing van de Agrarische jongeren Dalfsen. Bij de minste activiteit van jullie, jou, je man en dochters en hond zullen we zeer hard optreden. Het adres is bekend, net als je auto-nummer en kijk iedere dag maar over de schouder. Wij zijn hard werkende mensen en laten ons niet kapot maken door jou, de giertank staat klaar. Jullie woning zal jaren onbewoonbaar zijn.”

Von Martels op de hoogte gesteld
Mutters heeft kandidaatTweede Kamerlid Maurits von Martels op de hoogte gebracht van de bedreigingen: “Zoals ieder kan lezen worden wij met de dood bedreigd en geïntimideerd om Dalfsen te verlaten.”

Von Martels zegt “het allemaal uitermate vervelend te vinden! Heb je al aangifte gedaan bij de politie? Het lijkt mij verstandig om daar werk van te maken. Veel sterkte en dank voor het feit dat je mij op de hoogte hebt gesteld. Blijf dat vooral doen!”

‘Hier komen jullie niet mee weg’
“Besef je/jullie wel wat je/jullie aan het doen zijn? Denk je dat je stoer bent? Ik vind je laf ,vreselijk laf, ziekelijk misselijkmakend en woorden die ik niet wil gebruiken omdat ik mijn fatsoen niet wil beschadigen en mij te verlagen tot jullie soort. Hier kom je/jullie niet mee weg!”, laat een uiteraard zeer boze Ria Mutter weten via haar Facebookpagina. 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De rechtvaardigen’ van Jan Brokken Jan Zwartendijk is na een aantal omzwervingen in 1938 in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.