prins sport steekt aco trainers in nieuw jasje

  Afgelopen voorjaar 2016 heeft Prins Sport haar tweede vestiging geopend in Ommen. De goed aangeschreven en succesvolle sportzaak ziet Ommen als een uitstekende locatie de activiteiten verder uit te breiden.

  Rick Reins is eigenaar van de Prins Sport vestiging in Ommen. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Prins Sport in Hardenberg is het een fantastische uitdaging om in Ommen verder te groeien op sport-functioneel gebied. Voetbal, running, indoor, tennis, hockey en team/bedrijfskleding zijn de belangrijkste doelgroepen voor de nieuwe onderneming. De nadruk zal voornamelijk liggen op de ‘sporter’ uit de regio Ommen die voor het juiste advies en assortiment bij ons terecht kan.

  “Met topmerken als Asics, Saucony, Brooks en Salomon in onze running collectie ben ik er van overtuigd dat wij het grootste gedeelte van alle ACO leden prima kunnen bedienen. Verder maken wij gebruik van een video analyse-systeem voor aanmeten van de juiste schoenen”, aldus de 30-jarige ondernemer uit Gramsbergen. “Naast de sponsoring van Prins Sport richting de vereniging kunnen alle leden profiteren van 10% korting op al onze hardloopschoenen.”

  Prins Sport is te vinden aan de Brugstraat 26 in Ommen.

  Op deze foto staan v.l.n.r. Rick Reins(Prins Sport), Ria Kroon (voorzitter ACO) en Cor Bronk (trainer selectie).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.