poll toekomstvisie ommen zorg

  De zorg is een belangrijk vraagstuk voor de gemeente. In Ommen is sprake van een vergrijzing. De gemeente speelt hierop in door goede ondersteuning te bieden en voorzieningen die aansluiten bij de wensen/vragen van inwoners. Vanuit het Sociaal Domein wordt breed ingezet op de zelfredzaamheid van de mens. Zo is de kanteling van de WMO ingezet en werken we aan de transitie Sociaal Domein. Vandaar de stelling:

  ‘In 2030 heeft de gemeente Ommen een gemeenschap die zelfredzaam is. De gemeentelijke overheid heeft zich (volledig) teruggetrokken. Het team Samen Doen is het aanspreekpunt voor alle resterende vragen en ondersteuning.’

  Komt dat overeen met jouw toekomstvisie? Of juist niet? Laat het weten door hieronder te stemmen.

  [poll id=156]

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.