Home / poll toekomstvisie ommen zorg

poll toekomstvisie ommen zorg

De zorg is een belangrijk vraagstuk voor de gemeente. In Ommen is sprake van een vergrijzing. De gemeente speelt hierop in door goede ondersteuning te bieden en voorzieningen die aansluiten bij de wensen/vragen van inwoners. Vanuit het Sociaal Domein wordt breed ingezet op de zelfredzaamheid van de mens. Zo is de kanteling van de WMO ingezet en werken we aan de transitie Sociaal Domein. Vandaar de stelling:

‘In 2030 heeft de gemeente Ommen een gemeenschap die zelfredzaam is. De gemeentelijke overheid heeft zich (volledig) teruggetrokken. Het team Samen Doen is het aanspreekpunt voor alle resterende vragen en ondersteuning.’

Komt dat overeen met jouw toekomstvisie? Of juist niet? Laat het weten door hieronder te stemmen.

[poll id=156]

Lees ook

Pleidooi voor behoud molens: ‘Ommen verandert’

OMMEN – “Wie de moeite neemt te wandelen langs De Bollemaat, Den Lagen Oord of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.