Home / poll toekomstvisie ommen landbouw

poll toekomstvisie ommen landbouw

In de sector Landbouw is de Agrifood business in opmars. De regio Zwolle is in samenwerkingsverband bezig de verbinding te leggen tussen ondernemers, overheid, onderzoek en onderwijs.

Het doel is stimuleren van nieuwe initiatieven in de regio, het verspreiden van kennis en het geven van een extra impuls aan de werkgelegenheid. Ons buitengebied is groot en heeft een belangrijke functie. Immers, naast Recreatie en Toerisme is Landbouw de belangrijkste factor voor onze inkomsten.

Daarom de stelling: ‘In 2030 hebben agrariërs ruimte gekregen om te groeien. Innovaties hebben bijgedragen aan de verduurzaming van de sector. Er is evenwicht tussen natuur, agrarische ondernemers en recreatie.’ Stemmen kan hier:

[poll id=161]

Digitalisering
Afgelopen week stond de poll in het teken van digitalisering. ‘In 2030 heeft de gemeente Ommen geen gemeentehuis meer, omdat we dan volledig digitaal de dienstverlening realiseren’, zo luidde de stelling. Daar bleek niet iedereen het mee eens.

Eens: 29,9%
Oneens: 70,1%
Geen mening: 0% 

 

 

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.