poll toekomstvisie ommen digitalisering

  De ontwikkeling rondom ict gaat heel snel. De nieuwe generatie weet zich bijvoorbeeld al niet eens meer telefooncellen te herinneren, terwijl het nog helemaal niet zo gek lang geleden is dat dit beeld heel normaal was in onze maatschappij.

  Ook voor de overheid krijgt ict steeds grotere betekenis en moet de overheid inspelen op de behoefte van de maatschappij. Vragen we ons nu nog af of onze (oude) medemens wel de beschikking heeft over een computer, over een aantal jaren zal dit vraagstuk niet eens meer voorliggen.

  Daarom de stelling: ‘In 2030 heeft de gemeente Ommen geen gemeentehuis meer, omdat we dan  volledig digitaal de dienstverlening realiseren’.

  Komt dat overeen met jouw toekomstvisie? Of juist niet? Laat het weten door hieronder te stemmen:
  [poll id=159]

  Uitslag zorg
  Afgelopen week werd de toekomstvisie voor de zorg behandeld. De stelling luidde: ‘In 2030 heeft de gemeente Ommen een gemeenschap die zelfredzaam is. De gemeentelijke overheid heeft zich (volledig) teruggetrokken. Het team Samen Doen is het aanspreekpunt voor alle resterende vragen en ondersteuning.’ De stemmen waren als volgt verdeeld:

  Eens: 28,6%
  Oneens: 61,9%
  Geen mening: 9,5%

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.