Home / oranjeloop nieuwleusen levert 1000 euro op voor unicef

oranjeloop nieuwleusen levert 1000 euro op voor unicef

Bos Bedden Loopgroep AG ’85 organiseert deze loopwedstrijd al jaren samen met de lokale afdeling van Unicef. Naast de opbrengst van de Unicef Kids Run gaat er ook van elke inschrijving van de deelnemers aan de verschillende onderdelen van de Oranjeloop een deel naar dit goede doel. Ook konden voorinschrijvers een extra geldbedrag doneren aan Unicef.

De Oranjeloopcommissie komt binnenkort alweer bijeen voor voorbereidingen van de 6e Oranjeloop die gehouden gaat worden op een nieuwe dag namelijk maandag 4 september. Zo kan er sportief gestart worden aan de Oranjefeestweek 2017!

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.