open dagen bij deltion college zwolle

  Voor een aantal opleidingen is het Deltion één van de weinige aanbieders in Noord-Nederland, bijvoorbeeld voor de opleidingen Opticien, Tandartsassistent, Klantmedewerker Bancaire Diensten & Schadeverzekeringen, Operationeel Technicus en Commercieel Technicus. Ook volwassenen kunnen bij Deltion terecht voor een mbo-opleiding, cursus of training.

  Tijdens de open dagen geven studenten, leraren en bedrijven informatie over de opleidingen. Er wordt vooral ingegaan op de praktijk: wat word je nu eigenlijk en hoe leer je dat vak bij het Deltion College. Ook het Studenten SuccesCentrum (SSC) is geopend tijdens de open dagen. Het SSC is het loket binnen het Deltion College voor persoonlijke begeleiding, voorlichting en informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages en hulp bij dyslexie.

  Boulevard

  Alle opleidingen worden gegeven op één locatie. De school bestaat uit verschillende gebouwen die met elkaar worden verbonden door een overdekte ‘boulevard’. Iedere vakrichting heeft een eigen gebouw met een praktijkomgeving. Zo heeft de vakrichting Horeca keukens, een restaurant en een Grand Café, die volledig worden gerund door studenten. En de vakrichting Motorvoertuigentechniek heeft werkplaatsen, waar studenten aan echte auto’s sleutelen. Tijdens de open dagen zijn alle praktijkruimtes en leerbedrijven geopend.

  Deltion biedt tweetalige opleidingen aan in de richtingen optiek, horeca, handel, toerisme, luchtvaartdienstverlening, uiterlijke verzorging en autotechniek. De lessen worden deels in het Engels en deels in het Nederlands gegeven. En er zijn allerlei mogelijkheden om in het buitenland stage te lopen of een opleiding te volgen.

  Duits

  Vanaf september start Deltion met een tweetalige variant van de opleiding Opticien. De opleiding biedt een goed arbeidsmarktperspectief voor jongeren die in Nederland of Duitsland willen werken. De vakken worden in tegenstelling tot de andere tweetalige opleidingen deels in het Nederlands en deels in het Duits gegeven. Daarnaast gaan de studenten op stage in Nederland en Duitsland.

  Deltion werkt veel samen met het bedrijfsleven. Voor stages, projecten en met speciale klassen. Zo kun je bij de richting horeca kiezen voor de Librije- of Hiltonklas. En bij de richting techniek werken aan projecten waarbij je echte woningen bouwt of een auto op zonne-energie.

  De open dag op vrijdag duurt van 14.00 tot 20.30 uur; die op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Deltion College Zwolle is te vinden aan de Mozartlaan 15 in Zwolle. Aanmelden via www.deltion.nl/inschrijven of www.facebook.com/deltioncollege

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.