man springt voor politieauto en plast naast agenten in dalfsen

  De agenten reden tijden hun surveillance door het centrum van Dalfsen toen een man richting de auto kwam lopen en er ineens voor sprong. Toen hij ook nog zijn middelvingers opstak naar de agenten, besloten ze hem daarop aan te spreken.

  Drugs
  “Wij merkten direct dat de man onder invloed was van vermoedelijk drugs”, laat de politie weten. Toch hadden ze naar eigen zeggen nog een goed gesprek met hem.

  Maar dat duurde niet lang. De man vond het opeens een goed idee om te gaan wildplassen in de straat. Hierop gaf de polite aan dat als hij dit zou doen hij een proces verbaal zou krijgen. Nog geen minuut later deed de man het alsnog.

  Ernstige ziekte
  “Toen wij hem hierop aanspraken beledigde de man ons direct met een ernstige ziekte. Hierop hebben wij de man aangehouden en de handboeien omgedaan.”

  Vervolgens werd de – inmiddels – verdachte naar het politiebureau in Zwolle gereden om de rest van de nacht in een cel door te brengen. Onderweg vond hij het nodig om de dienders te bedreigen met de dood. “Uiteraard tolereren wij dit niet en is er direct aangifte gedaan van de belediging en de bedreiging.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.