Home / mama cafe dalfsen in kulturhus trefkoele

mama cafe dalfsen in kulturhus trefkoele

Ontmoeting en kennis opdoen

In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Er is een speelkleed en speelgoed van speel-o-theek Dalfsen aanwezig. Regelmatig zal een deskundige aanschuiven om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Wanneer?

Elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 109 in Dalfsen. Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Het 1e kopje koffie is van het huis. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar. Als blijkt dat er ook behoefte is aan een Mama Café voor oudere kinderen, dan wordt bekeken of er meerdere cafés kunnen worden gestart. In Dalfsen bestaat al een Moeder- en kindochtend in het Noaberhus in de wijk Gerner Marke, elke vrijdagochtend. Deze is wat kleinschaliger van aard en hier staat vooral ontmoeting en samen iets doen centraal.

Meer info

Voor meer informatie over het Mama Café kan men kan men kijken op www.trefkoeleplus.nl, de Facebookpagina van Mama Café Dalfsen of contact opnemen met:

Rinette van der Vliet, programma coördinator Kulturhus Trefkoele+, via:

r.vandervliet@bibliotheekdalfsen.nl of 06 – 83532379

Wietske van Luipen, verloskundige en coach, via info@puur-ouderschap.nl; www.puur-ouderschap.nl of 06-40281816

Tineke van Gorcum-van der Keijl contextueel therapeut/gezinscoach, via Tineke@de-kapstok.nl; www.de-kapstok.nl of 06-22603693

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.