Home / leo fijen spreekt in ommen

leo fijen spreekt in ommen

De lezing zal plaatsvinden in De Kern in Ommen (Bouwstraat 17, 7731 CP Ommen). De  aanvang is 20.00 uur. De toegang is gratis. Opgave en info bij ds Karel Hazeleger, dshazeleger@pkn-ommen.nl, tel. 0529-467745.

Leo Fijen (1955) is journalist, historicus en publicist. Hij is eindverantwoordelijke voor levensbeschouwing binnen de KRO-NCRV en vooral bij het publiek bekend geworden als presentator van het RKK tv-programma Kruispunt. Hij is schrijver van ongeveer vijftien boeken. Op dit moment is hij iedere zondagmorgen op tv te zien in het RKK programma Geloofsgesprek. 

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.