Home / leerlingen van der capellen en de bonte stegge werken samen aan talent

leerlingen van der capellen en de bonte stegge werken samen aan talent

Vrijdag 27 januari en vrijdag 3 februari verzorgen dramatalenten Evi Dille en Jet Barkman die beide de talentenstroom drama in 5 havo op Van de Van der Capellen volgen, een workshop drama tijdens de wekelijkse creatieve middag van OBS De Bonte Stegge.

Samen talenten ontdekken

Basisschoolleerlingen werken zo samen met middelbare schoolleerlingen aan hun creatieve ontwikkeling en wellicht worden er ook nog heuse dramatalenten ontdekt. Bovendien krijgen de leerlingen van De Bonte Stegge zo alvast een voorproefje van de middelbare school.

Samen aandacht voor kwaliteit en talent

OBS De Bonte Stegge in Dalfsen heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en een veilig pedagogisch klimaat. Met succes, want afgelopen schooljaar heeft De Bonte Stegge een prachtig inspectierapport ontvangen. Daarnaast heeft De Bonte Stegge veel aandacht voor talentontwikkeling van hun leerlingen. Hier vond De Bonte Stegge in de Van der Capellen scholengemeenschap een goede partner. De Van der Capellen heeft namelijk talentontwikkeling als speerpunt. Op de Van der Capellen is de ontwikkeling van individuele talenten opgenomen in het onderwijsprogramma. Daarbij worden leerlingen geholpen om ook buiten de school hun talenten nog extra te ontwikkelen. Zo leidt Van der Capellen leerlingen op tot succesvolle actieve wereldburgers.

De Bonte Stegge en Van der Capellen hebben een leuke en uitdagende samenwerking gevonden die alle leerlingen de kans geeft het mooiste en beste uit zichzelf te halen

Lees ook

Beter een goede buur….. dan een verre vriend

OMMEN – Aan de samenwerking tussen buurgemeente Hardenberg en de gemeente Ommen komt een einde. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.