laat je verrassen door gewoon aans en vier het leven de liefde en de muziek met joris linssen en caramba

  Heeft u altijd erg genoten van het de voorstellingen van revuegezelschap Boer’nleu? Vond u het ook spijtig dat zij stopten? Dan hebben wij goed nieuws! Twee van de acteurs die deel hebben uitgemaakt van het bekende gezelschap, hebben een nieuwe start gemaakt. Het gezelschap gaat verder onder de naam Gewoon Aans! Inhoudelijk is het wat anders, echter wel met veel raakvlakken en nagenoeg dezelfde woordkeuze, nuchtere humor en het onvervalste Twentse taalgebruik. Het geheel is, mede door de inbreng van nieuw jong talent, een verfrissende mengeling van sketches, cabaret, zang en dans. Boerin Fenna, zoon Herman, buurman Willem en kennis Leida zorgen samen met de andere personages voor een onvergetelijk avondje uit.

  De volgende dag zal Joris Linssen, bekend van o.a. de Tv-programma’s Taxi en Hello Goodby, met zijn band Joris Linssen & Caramba zorgen voor een hartverscheurende en hilarische voorstelling. Ook deze tournee brengt Caramba percussioniste/zangeres Djem van Dijk mee! Djem, was een van de dames van de populaire meidengroep Treble. In de vijfde voorstelling van de Nederlandstalige band, draait het om de lofzang. Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren. Een ode aan het leven, de liefde en de muziek!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.