Home / keurslager veltmaat vier jaar in ommen

keurslager veltmaat vier jaar in ommen

Dagelijks worden er dan ook diverse worstsoorten gemaakt en worden er ook verschilende soorten vleeswaren geproduceerd. De vleeswaren komen steeds meer uit eigen worstmakerij, o.a. boterhamworst, beenham, schouderham en rookvlees.

Ook de maaltijden worden dagelijks vers gemaakt en met zorg bereid. “Verder maken we onze soepen ook allemaal zelf, er zijn in pot zeven smaken verkrijgbaar. Onze soepen zijn vrij van smaakversterkers,vrij van kunstmatige kleurstoffen en vrij van conserveermiddelen. De erwtensoep en de bruine bonensoep worden ook in onze eigen keuken gemaakt”, aldus de trotse Veltmaat.

In de grillcorner is een uitgebreid assortiment grillproducten en borrelhapjes die jouw feest tot een succes maken. Je kunt zo zelf jouw hapjes bepalen, maar er zijn ook hapjesschalen te bestellen met de grillproducten en huisgemaakte worstsoorten aangevuld met b.v. gevulde eieren, gevulde tomaatjes, tarlettes met salade enz. 

Om het vierjarig jubileum te vieren staan er op de achterpagina van het Ommer Nieuws volgende week diverse aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

“Wij hopen u te begroeten in onze winkel.”

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.