Home / kansarme kinderen op bali krijgen hulp van ommense scholieren

kansarme kinderen op bali krijgen hulp van ommense scholieren

Vrijdag 13 januari zetten de leerlingen van de Laarakkers zich samen met Thijs Scholte in voor kinderen met een beperking op Bali. Daarbij werd het motto ‘niet minder, maar anders begaafd’ gehanteerd.

Door hun zelfgemaakte producten te verkopen en auto’s te wassen werd een bedrag van 1011,87 euro opgehaald voor de stichting Sjaki-Tari-Us op Bali. Sjaki-Tari-Us laat kinderen met een beperking weer meetellen. Deze kinderen hebben vanwege religieuze redenen weinig toekomst op Bali.

Naar Bali
Thijs Scholte gaat de opbrengst van de actie zelf overhandigen aan Thijs van Harte, de oprichter van de stichting. Dat doet hij op Bali, waar hij binnenkort voor 4,5 maand naartoe gaat voor zijn minor Sport Therapy for Empowerment. Met het opgebrachte geld wordt er een ‘steentje’ bijgedragen voor het nieuwe schoolgebouw.

Indien je de stichting een warm hart wilt toedragen, kan er nog steeds geld gestort worden op NL34 RABO 0110 2505 16  t.n.v. T. Scholte o.v.v. Actie Sjaki-Tari-Us. Voor meer informatie: www.sjakitarius.nl.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.