kampeerdorp de zandstuve uit rheeze glamping van het jaar 2017

  De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen. De vakjury bestond uit Frank Oostdam (directeur ANVR), Jan Lokhoff (uitgever Lokhoff.nl) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids). Ze beoordeelden de wijze waarop werd ingespeeld op de wensen van gezinnen met kinderen tot 16 jaar. Daarbij werd onder andere gelet op het reisaanbod, de persoonlijke aandacht, thematisering, de mascotte, het animatie- en activiteitenprogramma, recensies en duurzaamheid.

  Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van gezinnen om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van het hele gezin.

  Glamping: super-de-luxe kamperen
  Glamping is momenteel de trend op kampeergebied. Veel jonge gezinnen houden van kamperen, maar ook van een beetje luxe. Glamping staat voor ‘glamorous camping’, oftewel super-de-luxe kamperen. Je combineert het vrije gevoel van kamperen met een verblijf in een ruime, luxe tent, die van alle gemakken is voorzien.

  In de glamping accommodaties bij de Zandstuve wachten je boxspringbedden, aparte kinderslaapkamers, een flatscreen tv en een uitgebreide keuken. De meeste accommodaties hebben zelfs hun eigen badkamer met toilet en douche. Gerdinand: ”De Zandstuve is al bijna tien jaar actief met glamping. We zijn begonnen met acht safaritenten en hebben inmiddels meer dan negentig luxe glamping-accommodaties. Momenteel bouwen we er weer acht luxe lodges bij. Een kampeervakantie hoeft dan qua luxe niet onder te doen voor een hotel, maar je hebt nog wel de vrijheid van een camping.”

  Kampeerdorp de Zandstuve
  De kracht van kindercamping de Zandstuve zit in het uitgebreide recreatieprogramma en de eigen musicals. “In het hoogseizoen staat hier twee keer per week een musical op het programma en zijn er dagelijks theatervoorstellingen. Natuurlijk is hier ook een lekker binnen- en buitenzwembad met spectaculaire glijbanen en een superleuke overdekte speeltuin, maar ons theaterprogramma maakt ons uniek. Daar komen gasten echt voor terug. Er is zoveel te doen, je kunt je hier niet vervelen”, legt Mariska uit.

  “De awards zijn mooie beloningen voor de inspanningen op onder andere het gebied van gastvriendelijkheid, kwaliteit en innovatie. Het is een kroon op de werkzaamheden die we samen met een geweldig team met veel inzet en plezier verrichten. Samen de schouders eronder. Gewoon doen dus!” voegt Gerdinand toe.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.