infoavond enneagram college

  Het Enneagram is een symbool dat negen karakterstructuren weergeeft. Iedereen heeft één dominanttype. Als je je type kent zie je ook je verborgen talenten, je valkuilen, je communicatiestijl en met wie je minder goed op kunt schieten en hoe dat komt. Het Enneagram biedt de mogelijkheid om jezelf en je omgeving beter te leren kennen en om je verborgen talenten te gaan benutten.

  Willem Jan van de Wetering schreef een aantal boeken over dit model en geeft een aantal beroepsopleidingen voor coach waarmee je direct aan de slag kunt om een inkomen te genereren. De infoavond start om 20.00 uur.

  Opgeven via www.enneagramcollege.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.