Home / iedereen mag een kijkje komen nemen in de stoomfabriek

iedereen mag een kijkje komen nemen in de stoomfabriek

Maar voordat het zover is, wil theater de Stoomfabriek iedereen uitnodigen op de open dag. Deze is op 7 januari van 10:00-16:00. Tijdens deze open dag kan iedereen een kijkje nemen in het theater en achter de schermen. Het bestuur staat klaar om een rondleiding te geven en alle vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan het open huis niet zonder optredens en daarom staat er de hele dag door een afwisseling van diverse artiesten op het podium. Zo zullen onder andere Jan Wolfkamp, the Bluebettes en Alice Rientjes te bewonderen zijn.

Theater de Stoomfabriek is een knus en kleinschalig theater met 128 zitplaatsen. De tribune kan ingeschoven worden zodat er ruimte is voor 250 staanplaatsen. Het theater is in handen van een stichting die zich vrijwillig inzet om cabaret, muziek, lokale talenten en veel meer een podium te geven in het nieuwe waterfront van Dalfsen.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.