hospice dalfsen begint jaar goed met gulle gift

  Deze groep heeft afgelopen jaar in december weer heel veel kerstbomen verzorgd in het dorp en verkocht nabij de stand van de katholieke kerk. Eerder kreeg het hospice al een zeer mooie kerstboom van bijna vier meter hoog aangeboden en nu dus een fraai geldbedrag.

  Het geld dat de kerstbomen opleverden was bestemd voor SV Dalfsen en ook de locatieraad katholieke kerk kreeg een bedrag voor het gebruik van de standplaats aldaar. Samen met het bestuur vond men het echter een mooie geste om een substantieel deel van de winst weer aan het Hospice ’t Huis De Pastorie te schenken.

  In de enveloppe die werd overhandigd zat het mooie bedrag van 500 euro. De coördinator en de bestuursleden van de vriendenstichting waren zeer verrast en erg vereerd met deze gift. 

   

   

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.